Väliaika

Kirjoituskone rannalla

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogini seuraajat lienevät havainneet, etten ole vuodenvaihteen jälkeen pahemmin tuottanut tänne uutta sisältöä. Viime aikoina on ollut yhtä ja toista kiirettä; olen muun muassa saanut valmiiksi erään kirjan, joka toivottavasti ilmestyy tänä keväänä. Aihe on näemmä ainakin jo yleistä tietoa. Lisäksi näyttää siltä, että maaliskuun jälkeen vedän vastoin odotuksiani pari kurssia yliopisto-opiskelijoille.

Rehellisesti sanoen pääasiallinen syy siihen, että olen lempannut blogini kirjoituskoneen tilapäisesti rannalle on kuitenkin viitseliäisyyden puute. Historia-aiheisten tekstien osalta voimavarani menevät tätä nykyä painetussa asussa julkaistavien kirjoitusten laatimiseen. Ajankohtaisten asioiden kommentointi puolestaan tuntuu tympäisevältä. Olen entistäkin turhautuneempi myös sosiaaliseen mediaan ympäristönä. Ajatus siitä, että kirjoittamani tekstit päätyvät helpoksi soundbite-materiaaliksi, jota laiskat ihmiset linkittelevät omissa verkkomaailman pikku kulttuurisodissaan ei ole koskaan ollut minulle mikään erityisen helposti siedettävä asia. Tätä nykyä se on pelkästään vastenmielistä, etenkin kun pitää mielessä viime aikojen murheelliset tapahtumat meillä ja muualla. Vuoden vaihduttua tulin myös sulkeneeksi julkisen Facebook-sivuni.

Saattaa olla, että kevään mittaan piristyn ja kirjoitan tännekin taas jotain. Kirjaa ainakin saatan palata mainostamaan. Tällä haavaa lienee kuitenkin vain kohteliasta ilmoittaa, että olen lomalla.

Advertisement
This entry was posted in Yleinen and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Väliaika

  1. JormaK says:

    Hyvää lomaa ja tervetuloa takaisin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s